Het belang van het isoleren van uw huis

      Geen reacties op Het belang van het isoleren van uw huis

Archief

Nu de winter eraan komt is er weer meer aandacht voor het isoleren van het huis. Er zijn verschillende soorten isolatie zoals: vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Door het gebruik van dit type isolatie kun je een hoop geld besparen, maar veel mensen nemen het niet in overweging. 

Vloerisolatie

Voor velen is het type vloerisolatie onbekend. Voor het isoleren van de vloer is er een zogeheten kruipruimte nodig. Dit is de ruimte onder de vloer waar je kunt kruipen, vandaar de benaming. Deze ruimte moet minimaal een halve meter hoog zijn om te kunnen isoleren. In deze ruimte wordt er een laag isolatiemateriaal gespoten en dat zorgt ervoor dat het huis geen warmte verliest.

Spouwmuurisolatie

De spouw is het gedeelte tussen twee muren: de binnenmuur en de buitenmuur. De ruimte is ongeveer 5 tot 8 cm breed. In deze ruimte wordt er isolatiemateriaal (kleine korreltjes) aangebracht wat er voor zorgt dat het huis geen warmte verliest via de muren. Door een klein gaatje te boren in de buitenmuur kan de spouw worden bereikt. De specialist spuit er dan, met een machine, isolatiemateriaal in.

Vergelijk specialisten

Waarom is vergelijken handig? Door te vergelijken kun je namelijk een hoop geld besparen. Op de website www.offerteadviseur.nl kun je tot wel 6 specialisten uit de eigen regio vergelijken. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende. Je vult binnen een paar minuten het formulier in en vervolgens ontvang je 6 offertes in de mailbox. Jij vergelijkt en jij bespaart. Simpel toch? Start snel met het vergelijken van isolatiespecialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *