Even snel een klein bedrag lenen

      Geen reacties op Even snel een klein bedrag lenen

Archief

Vandaag de dag is het, tegenover de normen en waarden van vroeger (sparen voordat je uitgeeft), heel normaal om vlot geld te lenen. Met name kleine bedragen worden om de haverklap geleend en, tegen een in verhouding hoge rente, snel weer afgelost. 

Dit kan een enorm voordeel hebben. Op korte termijn over een relatief groot geldbedrag beschikken, geeft veel mensen een goed gevoel. Dat goede gevoel is belangrijk om te houden, aangezien het bedrag ook weer terug betaald moet worden.

Een klein bedrag lenen kan bijvoorbeeld goed van pas komen, als men in de situatie zit dat er geen spaargeld beschikbaar is en een grote aankoop vereist is.

Mogelijk is de wasmachine, vaatwasser, droger of ander witgoed stuk gegaan. Het kan ook zijn dat het eigen risico van de zorgverzekeraar is afgeschreven. Een ongeluk gehad met de auto met als gevolg -> autoloos? Mocht u het vervoersmiddel nodig zijn voor werk, dan is het zaak dat er snel een andere komt. Immers, geen werk resulteert in geen inkomen. En dat maakt het afbetalen nog lastiger.

Een oplossing kan zijn een klein bedrag lenen. Met kleine bedragen behoudt u het overzicht en weet u dat het binnen afzienbare tijd is afgelost. Lees hier voor meer betrouwbare en vrijblijvende informatie wat betreft leningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *